Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Standplaatshost(ess) Pilion(per direct

  • Conny Baltzer

    Altijd al in Griekenland willen werken?

    Wij bieden een uitdaging, een ervaring!

    Griekenlandspecialist Ross Holidays biedt vakantiewoningen, fly-drives, wandelvakanties en trekkings, zeilen en vakanties op maat op Corfú, Lefkas, Kefaloniá, Itháki, Épiros, Pílion, Lesbos,Chios, Samos, Pelopónnesos, Kýthira, West-Kreta en Zuid-Kreta.

    Wij zijn op zoek naar een:

    host(ess) in Pilion

    Per direct t/m oktober

    Houd je van Griekenland in al zijn facetten?

    Beschik je over een natuurlijke interesse in de mens,

    kun je zelfstandig werken, ben je flexibel ingesteld

    en heb je een rijbewijs?

    Werken als host(ess) voor de gasten van Ross Holidays is geen baan maar een levenswijze. Het is een ervaring waar je veel van leert. Openstaan voor een andere cultuur betekent het opnemen van de positieve punten ervan. Als je van nature een gezonde belangstelling hebt in de medemens, zijn de werkzaamheden geen last maar een lust. In een goed team ervoor zorgen dat de gasten de vakantie van hun leven hebben, is het hoofdmotto van het werken als host(ess) bij Ross Holidays.

    Service en aandacht staan hoog in het vaandel. De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de gasten op de luchthaven, ze begeleiden naar hun vakantiewoning, diverse keren per week bezoeken voor het verstrekken van informatie of het boeken van een excursie of een huurauto.

    Om deze klantencontacten goed te realiseren, is het uiteraard nodig om administratieve handelingen te verrichten. Dit bestaat uit het ontvangen van passagierslijsten die uitgefilterd worden tot diverse lijsten om alle leveranciers van diensten op de hoogte te brengen van de te verwachten gasten. Tevens is het de taak van de host(ess) om de contacten te onderhouden met de accommodatieverschaffers. Het verwerken van alle gegevens in een rapportage naar de agent behoort tevens tot de werkzaamheden.

    Dit alles wordt aangestuurd door een coördinator reisleiding die in nauw contact staat met het kantoor in Wijchen. Zo is zij steeds op de hoogte wat Ross Holidays voor ogen heeft voor de gasten. Klaar voor een uitdaging? Ga ‘m aan en stuur je motivatie vergezeld van een cv en recente foto naar c.baltzer@rossholidays.nl.

  • Kevin Nieberg

    Ik ben Kevin Nieberg ik ben 28 jr en wil graag in de toerisme aan de slag. Ik zag u vacature en wil hier graag op solliciiteren.

    Ik ben iemand die graag met mensen werk , ik ben sociaal,en heb veel verantwoordelijkheid, ook los ik graag problemen van mensen op indien nodig, ik ben echt een mensen mens.

    vriendelijke groet,

    K.Nieberg